Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco

Dinsdag 15 juni 2021

Door Lezersactie

Deze actie is verlopen. Op de hoogte blijven van nieuwe lezersacties? Schrijf je hier in. 

Geniet deze maand optimaal van het lekkere weer met de nieuwste Apeldoorn Direct-lezersactie, waarmee we samen met ondernemers uit de stad onze lezers trakteren op mooie aanbiedingen. Ditmaal bieden we in samenwerking met HighTea Apeldoorn een heerlijke hightea voor twee met als gratis extraatje prosecco, inclusief glaasjes.

Met de unieke, thuisbezorgde high tea’s van HighTea Apeldoorn kun je overal volop genieten; fijn samen aan de keukentafel, zonnend in de achtertuin of lekker knus op het balkon. In dit pakket vind je namelijk alles voor een sfeervolle high tea. Van volop lekkers tot aan leuke aankleding – aan alles is gedacht.

Dit pakket van HighTea Apeldoorn voor twee personen, inclusief gratis prosecco en glaasjes, krijg je via Apeldoorn Direct voor maar € 39,50. De actie is verkrijgbaar t/m 28 juni 2021.


Geniet van deze heerlijke high tea, met:

  • Huisgemaakte gebakjes
  • Verse sandwiches en wraps
  • Gratis: prosecco en glaasjes t.w.v. € 7,50
  • Sfeervolle aankleding meegeleverd
  • Vegetarisch en alcoholvrij mogelijk

Thuis genieten met HighTea Apeldoorn

Hoewel HighTea Apeldoorn een nieuwe naam is in de stad, leveren ze een voor velen bekende kwaliteit. Het bedrijf is namelijk opgezet door medewerkers van Het Apeldoorns Koffiehuys, de sfeervolle lunchroom in de Korenpassage.

Oprichter Monique Beckers legt uit: “Toen we vorig jaar begonnen met thuisbezorgen leverden we onze populaire high tea’s in een simpele doos, maar dat voelde niet goed. Bij het Koffiehuys komen mensen voor de sfeer en onze high tea’s zijn een hele beleving. Dit wilden we ook bij mensen thuis leveren.”

Zo ontstond HighTea Apeldoorn, waar ze high tea’s leveren op een prachtige kartonnen etagère en er zelfs extra aankleding wordt meegeleverd. Zo haal je zelf de sfeer van een high tea in huis: “Bordjes, servetten, bestek en zelfs een kaarsje om ‘t helemaal af te maken.”

Een lekker middagje, aan huis bezorgd

Van deze heerlijke high tea voor twee geniet je deze maand het best via Apeldoorn Direct. Voor maar € 39,50 ontvang je het hele pakket, nu inclusief bubbels en twee glazen.

Het pakket bevat alles voor een lekker middagje: een etagère vol huisgemaakte gebakjes, sandwiches en wraps en de thee, van Simon Lévelt, mag ook niet ontbreken. Natuurlijk is een vegetarische optie mogelijk en ook aan alcoholvrij wordt gedacht – dit pakket kun je ook bestellen met lekkere vers geperste jus d’orange.


Bestel nu voor maar € 39,50

Nu met gratis prosecco en glaasjes via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Deze actie is verlopen.


HighTea Apeldoorn, uniek genieten

De volledige beleving van een high tea, maar dan lekker thuis – zo begon Monique Beckers van Het Apeldoorns Koffiehuys met HighTea Apeldoorn. Het bleek een uniek idee, want HighTea Apeldoorn was de eerste die een high tea met alles erop en eraan thuisbezorgde. Natuurlijk de overheerlijke gebakjes, sandwiches en wraps maar ook een prachtige kartonnen etagère en zelfs de sfeervolle aankleding. Dat is uniek genieten.

 

Deze actie is verlopen

Op de hoogte blijven van nieuwe lezersacties?

Ga naar het bestelformulier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!