Lezersactie Henri Bloem; 6 kwaliteitswijnen met flinke korting

Zaterdag 27 maart 2021

Door Lezersactie

Deze actie is verlopen. Op de hoogte blijven van nieuwe lezersacties? Schrijf je hier in. 

Met trots introduceren we bij Apeldoorn Direct onze eerste lezersactie, Sascha’s Seizoensselectiezes heerlijke wijnen met mooie korting, voor al onze lezers.

Al jaren ontdek je hier het nieuws van de stad en dat breiden we uit met exclusieve aanbiedingen in samenwerking met ondernemers uit de stad. Deze eerste lezersactie wordt je aangeboden door wijnspeciaalzaak Henri Bloem en is de komende twee weken exclusief via Apeldoorn Direct verkrijgbaar.

Zes topwijnen voor maar € 49,95, geselecteerd door Sascha de Wilde, eigenaar en vinoloog bij Henri Bloem.

Voor de wijnliefhebber

Voor de echte wijnliefhebbers in Apeldoorn is Henri Bloem al sinds 1995 een begrip. In het pand aan de Asselsestraat vindt men het familiebedrijf waar oprichter Willy de Wilde samen met dochter Sascha, haar man Marco Hoogen Stoevenbelt en Igor Tiemens dagelijks klaarstaan om voor elk budget de beste wijnen te bieden.

“Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot meer dan een winkel,” vertelt Sascha, “Zo mogen we tegenwoordig ook wijn per glas uitserveren en hebben we allerlei evenementen waar men kan proeven. Iedereen is dan welkom.” Die inclusiviteit is belangrijk voor het team van Henri Bloem en één van de reden waarom ze stonden te springen om in samenwerking met Apeldoorn Direct deze exclusieve lezersactie te doen.

Betaalbare kwaliteit

“Veel mensen denken dat ze voor de kwaliteit in onze winkel per definitie veel kwijt zijn,” legt Sascha uit, “Hen willen we verrassen met deze lezersactie, zes hele mooie wijnen voor een zachte prijs. Dat is de prijs/kwaliteit-verhouding die je bij ons kunt verwachten.” Met als bijkomend voordeel dat in de winkel van Henri Bloem altijd een specialist klaarstaat om de juiste wijn bij de juiste gelegenheid te vinden.

Ook voor de wijnen uit Sascha’s Seizoensselectie weet Sascha wanneer ze het beste tot hun recht komen: “Zoals de fruitige Pinot Grigio uit Italië die heerlijk samengaat met een frisse salade. Of trek de Franse Grande Reserve van Orimos open bij de eerste BBQ van het seizoen.” In de seizoensselectie vind je drie witte wijnen, twee rode, één rosé, met allen hun eigen moment of gerecht om er optimaal van te genieten. “Zo zegt de wijnmaker van Première Rosé dat zijn wijn perfect is net vóór een middagslaapje in de tuin. Prachtig.”

De zes wijnen in Sascha’s Seizoensselectie

Bestel nu Sascha’s Seizoensselectie voor maar € 49,95

Sascha’s Seizoensselectie, deze lezersactie in samenwerking met Henri Bloem is exclusief via Apeldoorn Direct te verkrijgen en beschikbaar voor maar € 49,95.

Bestel via het formulier hieronder en je krijgt daarnaast een stevige kurkentrekker en een superhandige flessentas cadeau. Sascha’s Seizoensselectie is tot en met 28 maart 2021 beschikbaar en er is beperkte voorraad, wees er dus snel bij om deze lente optimaal te kunnen genieten.

Betalingen worden afgehandeld door Apeldoorn Direct en de verdere bestelling en verzending door Henri Bloem. Heb je vragen over deze actie? Neem contact op via lezersactie@apeldoorndirect.nl.

 

Deze actie is verlopen

Op de hoogte blijven van nieuwe lezersacties?

Ga naar het bestelformulier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!