Patricia van der Meulen neemt Kidsproof Apeldoorn-Deventer over van Annet Jongman

Dinsdag 7 januari 2020

Door Redactie

Eigen foto

Patricia van der Meulen is de nieuwe sitemanager van Kidsproof Apeldoorn-Deventer. Na 3,5 jaar heeft Annet Jongman het stokje overgedragen aan Patricia. Kidsproof.nl is een inspiratiesite voor ouders, verzorgers, opa’s & oma’s die op zoek zijn naar leuke dingen om in hun vrije tijd met de (klein)kinderen te doen.

Patricia van er Meulen (33) is geboren en getogen in Apeldoorn. Na een aantal jaar buiten Apeldoorn te hebben gewoond, is ze sinds drie jaar weer terug. Ze is zelf de trotse moeder van een dochter van 6 en een zoon van 3 jaar. Met hen trekt ze er in het weekend en de vakanties veel op uit. Patricia is zelf altijd op zoek naar leuke gezinsuitjes, kinderactiviteiten. Ook zoekt ze graag naar dat ene plekje waar je voelt dat kinderen écht welkom zijn.

Als sitemanager van Kidsproof Apeldoorn-Deventer hoopt ze andere ouders te inspireren om in hun vrije tijd leuke dingen te doen met hun kinderen. ,,Er is zoveel leuks te doen in Apeldoorn en Deventer, maar ook in de mooie dorpen er omheen”, zegt Patricia. ,,Ik heb heel veel zin om mijn nieuwe ontdekkingen te delen met andere ouders.”

Inspiratiesite

Kidsproof Apeldoorn-Deventer is een inspirerend online platform met een compleet overzicht van gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de omgeving van Apeldoorn en Deventer. Op Kidsproof.nl staan tips voor (groot)ouders & kids in deze regio. Het is een handige uit-agenda voor gezinnen, leuke eropuit-tips, originele kinderfeestjes, hippe kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants en nog veel meer. De site richt zich op (groot)ouders van kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Ook voor gezinnen die vakantie komen vieren op de Veluwe geeft de website een overzicht van het aanbod in de omgeving.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!