Pop-up restaurant op pop-up culifeest

Woensdag 1 november 2017

Door David Levie

Het culinair evenement Pop-Up Foodhallen krijgt een vervolg. Na een hoopvolle start vorig jaar met zo’n 10.000 bezoekers steekt organisator Tim Koldenhof van 14 tot en met 17 december opnieuw zijn nek uit. Met een handvol noviteiten die het publiek opnieuw naar het Zwitsal-terrein moet trekken.

Wat te zeggen van een unieke lopende band waarop sushi-gerechtjes naar de gunsten van de lekkerbek dingen? Verder: een pop-up restaurant met een compleet drie-gangendiner, een dinner-show op 17 december in het teken van Serious Request en dan is er nog een bescheiden buitengebeuren waarbij vuurkorven als het even kan de kou doen vergeten.

Koldenhof heeft in 2016 flink geïnvesteerd in het feeëriek uitgelichte festijn met z’n food-units die alle voorzien zijn van een open keuken. De belangstelling van vorig jaar biedt volgens Koldenhof voldoende perspectief om ook dit jaar flink uit te pakken met deelnemers uit het hele land. Het bleek, zo zegt Koldenhof, lastig om Apeldoonse partners binnen te halen. ,,Ik heb daar begrip voor. De kerstdagen zijn dan niet ver weg en veel bedrijven hebben het extra druk, ook wat hun personele bezetting betreft.’’

Viva La Pizza is in ieder geval al van de partij met z’n op hout (!!!) gestookte oven. Forno a Legna zeggen ze in Italië en dat geldt als een extra knapperige kwaliteitsgarantie.

Uit de buurt komt ijs van Talamini en anderen tekenen voor nog meer diversiteit die varieert van Thaise saté en curries tot iets groots aan het spit en van poffertjes tot wild- en truffel gerechten. De entree is gratis. Eten en drinken niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!