Verdien een vrijkaart voor ACEC Create

Vrijdag 16 september 2016

Door Redactie

ACEC Create in Apeldoorn is een platform voor innovatieve- en creatieve bedrijven met een bijzonder onderscheidend vermogen in de Nederlandse- of Internationale markt. Wij willen deze bedrijven uit verschillende branches van elkaars kennis en relaties laten profiteren door goed zichtbaar te maken hoe hun innovaties en bijzondere marktbenadering tot stand komt. 

De eerstvolgende ACEC Create is op woensdag 5 oktober en begint vanaf 18.30 tot ongeveer 20.45. Deelnamekosten zijn 25 euro pp incl, warm buffet en drankjes. Sprekers zijn Coen de Ruyter: directeur van Apenheul, Ab van Hell: directeur van van Hell Juweliers en Carla Maessen: Hoteldirecteur van Hotel de Keizerskroon.

Coen gaat iets vertellen over hun marketing strategie en in het bijzonder over hun grote klantenkennis. Ab gaat iets vertellen over zijn aanpak. Hij is met een aantal andere Apeldoornse ondernemers bezig het concept Blue Carpet Store te ontwikkelen. Koninklijk winkelen in Apeldoorn. Carla zal iets vertellen over hoe dat in zijn werk gaat om haar gasten van buiten te halen. Daarnaast werkt zij samen met andere bedrijven in Apeldoorn Congresstad en het Convention Bureau Gelderland.

Lees hier over het programma voor 5 oktober

Wil je in aanmerking komen voor één van de twee vrijkaarten die worden verloot? Plaats dan je reactie onder dit bericht waarin je motiveert waarom jij in aanmerking moet komen voor een vrijkaartje.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

ACEC

1 REACTIE

Annemarie

Annemarie 28 september 2016 om 13:21 uur

Wauw het lijkt mij gaaf om hier bij te mogen zijn! En heel erg van toepassing! Aanstaande maandag lever ik mijn scriptie in, een ondernemingsplan voor een evenementenbureau in Apeldoorn gericht op de zakelijke markt. Daarvoor heb ik marktonderzoek gedaan naar mijn onderscheidende factor en meerdere Apeldoornse ondernemers mogen interviewen. Heel erg leuk en leerzaam om mee bezig te zijn en ik kan denk ik nog veel meer leren op deze avond.

ReagerenLet op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!