Zuidbroek test Cafetaria Eethuis Family

Vrijdag 19 januari 2018

Door Redactie

Bewoners van Zuidbroek zijn blij dat er sinds afgelopen maandagavond, 15 januari, een snackbar in de wijk zit. Dat blijkt uit het feit dat veel van hen in de eerste dagen al een bezoek brachten aan Cafetaria Eethuis Family, zoals de zaak heet.

Bedrijfsleider Sjaak van der Gronden is ,,meer dan trots” hoe de zaak is geworden. Eind november vorig jaar meldde hij in een artikel op Apeldoorn Direct dat hij veel zin had om te beginnen. ,,Het is enorm mooi geworden”, zegt hij. En de klanten lopen af en aan. Het loopt heel goed door. En dan is het nog niet eens weekend.”

Zuidbroek-bewoonster Farah de Velde Harsenhorst heeft op een van de eerste avonden na de opening al wat gegeten bij Family aan de Distelvlinderlaan. ,,Ik ben heel blij dat Family nu hier in de wijk zit, vooral omdat ze meer bieden dan alleen een patatje. Je kunt er gezellig zitten voor een kopje thee en een broodje, maar ook ‘avonds voor een malse kipsaté. De frietjes zijn lekker knapperig en de algehele sfeer is gezellig en netjes. Wij gaan er zeker vaker komen.”

Mirjam Buitenhuis kan het ook wel waarderen dat er nu een snackbar in de wijk zit. ,,Ik vind het een aanwinst voor de wijk”, meldt ze. ,,Voorheen moesten we naar de Anklaar en nu kunnen we om de hoek een lekker hapje halen.” Ze is zelf nog niet geweest, maar dat gaat volgens haar niet lang meer duren. ,,Ik zag al dat ze mijn lievelingssnack hebben, de frikandel XXL, dus die ga ik zeker snel een keer proberen.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!