Zwitsalpark wordt omgetoverd tot picknicktuin

Donderdag 18 juni 2020

Door Redactie

De officiële zomer begint bijna en de zon laat zich al regelmatig zien. Tijd om naar buiten te gaan. Maar waar kan je allemaal heen? We schreven onlangs al over de verschillende coronaproof-terrassen die verschillende ondernemers zijn gestart, maar er komt nog wat nieuws. Het Zwitsalpark wordt op zondag 5 juli omgetoverd tot picknicktuin. In de Picknicktuin creëren de organisatoren op zondag 5 juli een lekkere summer-vibe door middel van DJ’s, entertainment, een saxofonist, entourage en een picknickmand met hapjes en drankjes, inclusief een goodiebag.

Hoe werkt het?

Het concept is simpel. Je bestelt online een door de chef samengestelde picknickmand á 39,50 euro (voor 2 personen) die je op zondag 5 juli vanaf 13.00 uur bij SOAP op kunt halen. In de mand zit onder meer turks brood met dips, andere belegde broodjes, wraps, muffins en vers fruit. Je zoekt een plekje uit in de picknicktuin op het Zwitsalpark en de organisatie regelt de rest. In de praktijk houdt dit in dat jij mag zitten of liggen op je kleedje, terwijl je op de achtergrond zomerse beats hoort, ondersteunt door een saxofonist. Daarnaast is De Picknicktuin 100% kids-proof. De organisatie meldt dat zij zorgen voor diverse kinder-activiteiten. Zo kan er kan gebruik worden gemaakt van de grote zandbak bij SOAP en bij tropische temperaturen zorgen ze voor sproeiers en extra veel (water)pret.

Is het wel veilig?

De organisatie meldt dat ze alles onder strikte veiligheidsmaatregelen doen. „We plaatsen social distance cirkels in de Picknicktuin zodat je niet hoeft na te denken waar je kunt gaan liggen. Verder is het niet de bedoeling dat er groepen gevormd worden.” Daarnaast kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor het Facebook-event en ontvangen dan de laatste updates omtrent de veiligheid. Verder laat de organisatie weten dat het evenement alleen doorgaat als het mooi weer is. „Ticket kunnen naar een nieuwe datum omgezet worden.”

Een picknickmand reserveren kan via de site van de Picknicktuin. Mocht je trouwens niet in de gelegenheid zijn om te komen? Op de dag zelf is er een livesteam die je op de website kunt bekijken, dus dan kan je er toch een beetje bij zijn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!