Help de bevolking van Oekraïne

Snapshot: terrassen in overvloed

Donderdag 11 juni 2020

Door Redactie

Zo’n 1,5 week mag je inmiddels alweer op een terrasje zitten. Dat kan op de welbekende terrassen, maar ook op de terrassen die speciaal voor deze situatie in het leven zijn geroepen. Zo is daar terras Serengeti van Den Olifant. Eigenaar Frits Groeneveld gaf onlangs aan dat hij streefde naar 6 juni, maar wel als alles helemaal 100% klaar was. Uiteindelijk zijn ze vandaag, donderdag 11 juni, voor het eerst opengegaan. Daarnaast kan je bijvoorbeeld terecht in het Oranjepark bij Pop Up Picknick Oranjepark. Voor deze plek bundelden Café Jeroen en Teun Apeldoorn, beiden gevestigd in de Kapelstraat, de krachten. Keuze genoeg dus.

In deze verwarrende tijden brengt Apeldoorn Direct een reeks met de titel Snapshot. Actuele foto’s met een kort verhaaltje. Net iets meer dan een bijschrift.

Zelf ook opvallende situaties gezien in het kader van de coronacrisis? Stuur ze ons onder dit bericht op Facebook of door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl. Vertel er wel even bij waar de foto is gemaakt en even 1 of 2 zinnetjes met uitleg van de situatie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?