7 juni: debat leegstand kantoren Apeldoorn

Maandag 30 mei 2011

Door Hans Menke

Architectuurcentum Bouwhuis wil de groeiende leegstand van kantoren in Apeldoorn ter discussie stellen op dinsdag 7 juni om 20.00 uur in het ACECgebouw, Roggestraat 44. De vraag is welke kantoren nog toekomstwaarde hebben als kantoor en welke niet? Wat zijn alternatieve mogelijkheden? De binnenstad van Apeldoorn, waar plannen klaar liggen voor een upgrading die de stad levendig moet maken, wordt in hartje centrum geteisterd door drie leegstande bankgebouwen: ING, SNS en Rabobank. Wat vinden we ervan? En wie heeft een goede oplossing voor Westpoint, Centraal Beheer Achmea en La Tour?

Aan het woord komt Jean Baptiste Benraad van het TransformatieTeam voor Hernieuwd Vastgoed die uiteen zal zetten hoe zijn team, bestaande uit zelfstandige bedrijven, al jarenlang succesvolle transformatie van leegstaande kantoorgebouwen naar woningen voor diverse doelgroepen realiseert.

Tevens komen aan het woord de architecten Anet Schurink van GSG Architecten en Ronald Plug van Het Architectenhuis over studies die zijn  vanuit de BNV kring Stedendriehoek hebben gemaakt over nieuwe invullingen voor Westpoint en La Tour.

Debatleider is Johan Kruithof

Toegang: gratis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!