Anja Prins op plek zeven van de VVD-kandidatenlijst provinciale Statenverkiezingen

Donderdag 11 december 2014

Door Redactie

© VVD

Anja Prins uit Apeldoorn staat op plaats 7 van de VVD-kandidatenlijst voor de provinciale Statenverkiezingen van 18 maart 2015. Bij de vorige verkiezingen in 2011 werd Anja Prins met voorkeurstemmen gekozen in de Staten. Zij geeft aan blij te zijn met haar plek: “Het is belangrijk dat onze regio vertegenwoordigd is in de provincie om de belangen van onze inwoners goed te kunnen behartigen”.

De regio Stedendriehoek is goed vertegenwoordigd op de lijst. Connie Bieze, huidig Gedeputeerde uit Twello staat op plaats 2 van de VVD-kandidatenlijst. Daarnaast staat ook nog Bart Elbers, voormalig wethouder in Brummen, uit Leuvenheim op plek 10.De leden van de VVD hebben onlangs de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma met de titel “Toekomst voor Gelderland” vastgesteld.

De lijst samenstelling gebeurde op basis van een zorgvuldig voorbereidde advieslijst, waarin een deskundige selectiecommissie uitstekend voorwerk heeft verricht. Deze commissie heeft alle kandidaten gesproken en beoordeeld. Kwaliteit staat bij de VVD voorop. Ook is rekening gehouden met een regionale spreiding, variatie in deskundigheden / vakgebieden en een goede mix van ervaring en nieuwe talenten.

VVD-lijsttrekker Jan Markink, huidig Gedeputeerde geeft aan blij te zijn met de kandidatenlijst: “Op deze mooie lijst wordt zittende kennis en vernieuwing goed gecombineerd. In ons verkiezingsprogramma wordt de VVD-koers helder weergegeven: wij streven naar een sterke economie, lage belastingen en vlot en veilig vervoer door Gelderland.”

De volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma zijn te raadplegen op www.vvdgelderland.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

ONDERWERPEN

VVD

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!