D-café met Tweede Kamer-lid Kees Verhoeven

Donderdag 13 juni 2013

Door D66Apeldoorn

Op maandag 24 juni organiseert D66 Apeldoorn een D-Café met dit keer een speciale gast: Tweede Kamer-lid Kees Verhoeven.

www.d66.nl

Kees Verhoeven is prominent D66 Tweede Kamer-lid. Verhoeven heeft onder andere Economie, Bouwen, Wonen en Mediazaken in zijn portefeuille. Bovendien is hij aangewezen als landelijk campagneleider voor de Gemeenteraadsverkiezingen. Kees Verhoeven zal tijdens het D-café vertellen over de laatste landelijke politieke ontwikkelingen, maar ook thema’s zoals de economische crisis.

Daarnaast zal wethouder en lijsttrekker Olaf Prinsen tijdens het D-café aanwezig zijn. Hij treedt met Kees Verhoeven in debat. Zij zullen het daarbij hebben over de overeenkomsten en verschillen tussen de landelijke en gemeentelijke politiek. Hoeveel invloed heeft de landelijke politiek op de gemeenteraadsverkiezingen? En welke steun kan D66 Apeldoorn van de landelijk campagneleider verwachten? Een antwoord op deze vragen volgen tijdens dit D-café.

Het D-Café zal plaatsvinden in het ACEC-Gebouw (Roggestraat 44, Apeldoorn) en vangt aan om 20:00. De avond wordt afgerond met eventueel een drankje en een prettig gesprek. Ook zijn belangstellende familieleden, kennissen en geïnteresseerden van harte welkom.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!