D66 loopt met Bas van de Goor

Zondag 10 december 2017

Door D66Apeldoorn

Archief

De laatste tijd was D66 Apeldoorn op zoek naar een goed doel, om te sponsoren tijdens de Midwintermarathon van 2018. Vele Apeldoorners hebben leuke en goede suggesties ingediend en uiteindelijk is er gekozen voor de Bas van de Goor Foundation(BvdGF)! De BvdGF heeft als doel om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen.

In totaal heeft Bas van de Goor 8 jaar gespeeld bij volleybalvereniging Dynamo te Apeldoorn. Sinds 2003 heeft Bas diabetes type 1. Hij volleybalde destijds nog actief en merkte hoeveel positieve effecten het sporten op zijn ziekte had. Dat zette hem ertoe aan om een stichting op te richten en informatie, ervaringen en inspiratie te delen. Tijdens sportieve evenementen probeert de BvdGF mensen met diabetes te inspireren tot een sportief leven. Bas liep zelf de midwintermarathon al diverse malen mee op verschillende afstanden. In 2018 gaat hij voor de 8 km.

Wil je meelopen met D66 Apeldoorn en Bas van de Goor? Meld je dan aan via www.midwintermarathon.nl en stuur een mail naar d66@apeldoorn.nl!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

ONDERWERPEN

D66

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!