Ja, anders Beekbergsebroek

Maandag 1 juli 2013

Door D66Apeldoorn

Op 29 juni startte D66 Apeldoorn haar publiekscampagne “Ja, anders Beekbergsebroek” waarbij D66 haar inwoners vraagt wat volgens hen de beste bestemming voor de gronden in Beekbergsebroek is.

Begin 2000 is de gemeente begonnen met het aankopen van grond in Beekbergsebroek. Het was de bedoeling om hier een groot deel van het Regionaal Bedrijventerrein Apeldoorn Zuid te vestigen. D66 is altijd tegen deze ontwikkeling geweest, omdat het gebied te dicht bij woonwijk de Maten ligt en wij bedenkingen hadden bij de vraag naar bedrijventerreinen. Volgens D66 was er grond genoeg.

Apeldoorn heeft inmiddels grote verliezen genomen op haar grondposities. Er is voor gekozen om de Beekbergsebroek niet meer te ontwikkelen. Ondanks de donkere tijden, vinden wij dat er optimistisch naar de toekomst moet worden gekeken. Nu er schoon schip gemaakt is, heeft Apeldoorn vele hectares grond in de Beekbergsebroek in bezit. Grond zonder bestemming.

D66 wil haar inwoners vragen wat volgens hen de beste bestemming voor de gronden is. Wij willen dan ook graag helpen om dit voor elkaar te krijgen door zoveel mogelijk goede ideeën van Apeldoorners te verzamelen. Heeft u het beste idee?

  • Een pretpark?
  • Velden met zonnepanelen?
  • Groentetuinen, landgoederen of stadsakkers?

Of iets anders? Aarzel niet en laat úw idee achter op de website, die te bereiken is via:

www.d66apeldoorn.nl

Ook kunt u aanstaande zaterdag 6 juli langs komen bij winkelcentrum de Eglantier om uw plan op schrift bij ons in te dienen.

Alle plannen worden door D66 overhandigd aan het College van Burgemeester en Wethouders. Wilt u uw plan extra gewicht meegeven? Zorg dan dat er op uw idee gestemd wordt via de poll. Publiceer uw plan op facebook en/of twitter om het onder de aandacht te brengen bij uw kennissen en vrienden. De plannen zullen uiteindelijk allemaal, op volgorde van stemming, aan het College worden overhandigd.

Blijf zelf op de hoogte van de actie door D66 Apeldoorn te volgen op Facebook & Twitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!