Minister Bussemaker bezoekt onderwijsinstellingen Apeldoorn

Woensdag 26 februari 2014

Door PvdA Apeldoorn

PvdA

PvdA-minister Jet Bussemaker (Onderwijs) komt maandag 3 maart naar Apeldoorn. Samen met de Apeldoornse PvdA-wethouder Johan Kruithof (Onderwijs) en PvdA-lijsttrekker Marga Jonkman brengt de minister een bezoek aan de Hogere Hotelschool Apeldoorn van Saxion Hogescholen en de Wittenborg University Apeldoorn. Daar gaan zij in gesprek met studenten. Op 17 maart komt staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken naar Apeldoorn.

“We vinden het ontzettend belangrijk dat we mensen opleiden voor een baan”, zegt PvdA-lijsttrekker Marga Jonkman. “In Apeldoorn doen we dat en de hotelschool en Saxion zijn daar mooie voorbeelden van. Ook wordt het Apeldoornse bedrijfsleven betrokken bij de beroepsopleidingen in de regio. Zo verbinden we het onderwijs met de ondernemers in de gemeente.”

Voorafgaand aan het bezoek gaan minister Bussemaker, wethouder Kruithof en lijsttrekker Jonkman in gesprek met inwoners van Apeldoorn. Dat doen ze op de maandagmarkt in het centrum en in de Hoofdstraat. Ze zijn daar vanaf 12.30 uur.

Staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) brengt op maandag 17 maart een bezoek aan Apeldoorn. Zij gaat dan ook samen met de lokale PvdA in gesprek met inwoners van Apeldoorn (van 14.00 tot 15.00 uur in de Hoofdstraat). Daarna brengt zij met wethouder Johan Kruithof en PvdA-lijsttrekker Marga Jonkman een werkbezoek aan aan het Apeldoornse bedrijf ITS.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!