Help de bevolking van Oekraïne

Valentijnsactie “met hart & ziel voor een ander”

Zaterdag 15 februari 2014

Door GroenLinks

Margien de Vries

Vrijdag 14 februari bezorgde de fractie taarten bij de Wenum Hoeve en Dakloos Apeldoorn. Taarten voor mensen die zich met “hart & ziel” inzetten voor de Apeldoornse samenleving.

Deze traditie heeft GroenLinks sinds 2010. Eerder brachten we taarten bij de Voedselbank, de C1000 filialen (betrokkenheid Voedselbank) Stichting present, crisisopvang Lichtpunten, CODA en Gigant.

Nieuw dit jaar is de uitreiking van het Rode lintje!
Naast het befaamde Groene lintje (welke we al 10 jaar uitreiken) hebben we dit jaar voor het eerst het Rode lintje laten maken voor deze dag. Naast de taart is er nu dus ook een blijvende herinnering aan deze dag!

Zorgboerderij de Wenum Hoeve
We werden om 10.00 uur zeer hartelijk ontvangen door Hanneke & Gert-Jan Wensink, hun medewerkers, vrijwilligers en niet te vergeten de hulp boeren/boerinnen. Na heerlijke koffie en taart kregen we een uitgebreide rondleiding door het bedrijf. Wat een enthousiasme en passie voor mens en natuur. Meer info op de website van de Wenum Hoeve. Klik hier voor de foto’s (78 stuks)

Dakloos Apeldoorn
Daarna zetten we koers naar de Herberg, alwaar de vrijwilligers van Dakloos Apeldoorn ons al verwachten. Een aantal weken geleden hadden we al een werkbezoek gebracht aan de winterherberg. Reden genoeg om nu de vrijwilligers van Dak- en Thuislozenzorg Menorah in het zonnetje te zetten. Ook voor hen was er taart en een Rood lintje. Klik hier voor de foto’s. (9 stuks)

We danken iedereen voor de gastvrije ontvangst. Veel succes met jullie mooie werk!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?