Help de bevolking van Oekraïne

Verkiezingsprogramma D66 Apeldoorn 2014-2018: Nu vooruit

Woensdag 5 februari 2014

Door D66ApeldoornOp vrijdag 31 januari heeft lijsttrekker en wethouder Olaf Prinsen het verkiezingsprogramma van D66 Apeldoorn voor de periode 2014-2018 aangeboden aan Alexander Pechtold. Daarmee is de campagne van D66 Apeldoorn voor de gemeenteraadsverkiezingen officieel van start.

Voor de komende jaren heeft D66 Apeldoorn vijf speerpunten. D66 Apeldoorn staat voor een betrouwbare en financieel gezonde gemeente, een economisch duurzame gemeente, een levendige gemeente zijn, een progressieve gemeente, voor goed onderwijs en een sociale gemeenschap. Lijsttrekker Prinsen: “Ik ben ontzettend blij met de groep mensen die klaar staat om dit mooie programma uit te voeren. Maar voordat het zover is gaan we de komende tijd vol overtuiging campagne voeren. Want alleen met veel stemmen kunnen we veel uitvoeren.”

Tijdens de bijeenkomst blikte Olaf Prinsen ook terug op de periode van 2010 tot 2014: “De teksten in ons programma van 2010 zijn geen loze woorden gebleken. Er zijn veel dingen die wij uit het programma om hebben kunnen zetten in daden en daar zijn wij trots op. D66 heeft zich in de raad hard gemaakt voor financieel herstel, groen in Apeldoorn en de beeldbepalende panden. Daarnaast kregen kinderen uit armere gezinnen blijvend onze aandacht waar het sport en het bespelen van een muziekinstrument betreft en het winkelhart in Orden staat er bijna.”

Het volledige verkiezingsprogramma is te downloaden vanaf de website: www.d66apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?