1-2tje

Woensdag 28 november 2012

Door Peter Vroon

Amber de Wolde

Hoi Jook,

Ik heb met veel plezier je bericht gelezen en inderdaad: Turkije was prachtig.
Ik was in het land van Laaf: Capadocië, een streek in het midden van Turkije. Daarna nog een paar dagen aan de kust, waar het water van de Middellandse Zee nog 23 graden was.

Ondertussen werd ik op de hoogte gehouden van alle voorbereidingen voor Help-Portret. De aanvragen stromen binnen en het belooft echt een dag te worden waarin mensen gelukkig worden gemaakt met een mooi portret.  Het organiserend team draait overuren om alles voor elkaar te krijgen.
Het is zo mooi te merken dat bedrijven en instanties graag willen meewerken aan deze mooie dag.
Gerard Oltmans en ik hebben dit hier in Apeldoorn onder de aandacht gebracht en het is zo goed te zien dat al die mooie lieve mensen dit gestalte geven. Jook, wat is er mooier om mensen gelukkig te maken met een mooi portret? Op www.help-portret-apeldoorn.nl is alles verder te lezen.
O ja, en vanavond is de grote oefenavond van al de fotografen die meewerken op 8 december.

En Jook, Luik was super! Heerlijk om samen met drie gepassioneerde fotografen Luik te fotograferen.
De stad ademt verpaupering en triestheid uit. Het was ons doel om juist dat op de foto te krijgen. Het is super gelukt. Wat dat betreft is ons Apeldoorn een keurig nette, opgeruimde en ordentelijke stad … ehhhh dorp. Alles is hier erg keurig in 055. Luik en Apeldoorn zijn totaal twee werelden van verschil. Hier is alles keurig; daar is bijna alles triestig.
Maar Luik is daarom zo mooi, omdat de stad emotie oproept vanwege alle chaos en lelijkheid. We hebben in ieder geval afgesproken met ons vieren in Apeldoorn eens te gaan experimenteren in het centrum met fotografische verrassingen.

Weet je wat mooi is, Jook? Met elkaar laten we Apeldoorn bruisen en leven. Uiteindelijk doen we het allemaal zelf door onze energie te geven aan elkaar en aan ons mooie Apeldoorn.
Dat is ook Apeldoorn Direct.

Groet,

Peter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!