1-2tje : allergieën

Woensdag 27 maart 2013

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde

Hey Peter,

Je had het over allergieën vorige week. En respectvol met anderen omgaan. Dat respect voor iedereen een andere waarde heeft, blijkt wel uit de discusssie die volgde op jouw 1-2tje. Ik krijg jeuk van sommige reacties en op een gegeven moment besluit ik me maar afzijdig te houden van de hele discussie. Waar ik ook jeuk van krijg zijn letterlijke allergieën, iedereen die hooikoorts heeft, heeft daar momenteel last van. Echt lente wil het nog maar niet worden, maar ondanks de kou, zwermen er al heel wat boompollen door de lucht. Misschien toch een voorbode dat de lente nu niet lang meer op zich laat wachten. Ik hoop het zo! We zijn allemaal toe aan een beetje zon en een beetje buitenlucht geloof ik.

Ik heb de afgelopen tijd dankbaar gebruik mogen maken van het netwerk dat ik om me heen heb, Peet. En ben daarbij overigens volledig mezelf gebleven. Ik ben namelijk een benefiet-concert aan het organiseren voor de stichting Roparun. Helaas heb ik het programma nog niet helemaal rond, maar het wordt echt fantastisch!!! Noteer 20 april maar vast in je agenda, ’s avonds. De locatie is Oranjeoord. Naast het concert willen we er ook een verloting aan verbinden. Mooi om te zien dat mensen bereid zijn om te geven. Het gaat in dit geval niet per se om geld, maar om producten en diensten. Het is wel keiveel werk naast alle andere activiteiten die ik heb. Soms voel ik me dan ook net een deelneemster uit de Ted-de-Braak-show, vallende stokken proberen te vangen. Maar ach, dat is tijdelijk, het is wel ontzettend leuk om te doen, regeltante als ik ben! Binnenkort hoop ik meer nieuws hierover te kunnen geven.

Vanaf deze plek, wil ik jou, al onze lezers, volgers, redactieleden, fotografen en bloggers ontzettend fijne Paasdagen wensen. Wees lief voor jezelf en voor elkaar en geniet van een extra vrije dag!

Jook

Het 1-2tje is een rubriek waarin Apeldoorn Direct-fotografen Peter Vroon en Joke de Wolde met elkaar in gesprek gaan en zich hardop van alles afvragen over wat er in hun ogen nu werkelijk speelt in Apeldoorn. Wees zo vrij en praat hieronder gerust, doch op respectvolle toon mee met Peter en Joke.

Lees ook de vorige 1-2tjes:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!