1-2tje: babbelend het jaar uit

Zaterdag 29 december 2012

Door Peter Vroon

Amber de Wolde

Hoi Jook,

Ja, Tweede Kerstdag zou ik je schrijven, maar het is er helemaal er bij in geschoten. Het waren dan ook echt dagen waarin alles anders gaat dan op een doordeweekse dag.
Wij hadden heel leuke kerstdagen. Er was maar één ding gepland en dat was wokken in het centrum van Apeldoorn. Heerlijk ontspannen en voor die tijd heerlijk lui thuis kerstmuziek via Spotify draaien. Na het wokken gingen drie van de vier kinderen met aanhang mee en bleven hangen. Zeg maar tot Tweede Kerstdag ’s avonds. Erg leuk. Te meer omdat het niet gepland was en daardoor ontstonden heel mooie momenten waarin veel gedeeld werd.

Ja en Tweede Kerstdag ’s avonds was mijn dochter Eline op tv. Ze danste in de show van Karin Bloemen mee. Heel indrukwekkend en natuurlijk was ik apetrots omdat ik haar zo mooi zag dansen. Ja Jook, kleine meisjes worden groot en ik ouder.
En ik was natuurlijk bij een stampotparty van twee heel lieve keukentafelvrienden. Dat was natuurlijk een gave kerstavond om door te brengen.

Je ziet het: mijn kerst was heel divers en ik hou het de komende dagen ook nog rustig. Rustig wil dan zeggen dat ik iets minder doe dan normaal. Ik schrijf je nu vanuit Bergen op Zoom. Ben met Chrisje bij mijn zus en zwager en we gaan straks weer naar Apeldoorn.

Jook, ik heb alle voorbereidingen klaar voor de expo van 6 januari 2013. Heb er veel zin in en ik zie er naar uit.
Nou, alvast een goed uiteinde voor 2012 en veel plezier met oudejaarsavond. Ik vond het een hele eer dit jaar zo de zaken met jou te kunnen delen aan onze virtuele keukentafel.

Peter

Het 1-2tje is een rubriek waarin Apeldoorn Direct-fotografen Peter Vroon en Joke de Wolde met elkaar in gesprek gaan en zich hardop van alles afvragen over wat er in hun ogen nu werkelijk speelt in Apeldoorn. Wees zo vrij en praat hieronder gerust, doch op respectvolle toon mee met Peter en Joke.

Lees ook de vorige 1-2tjes:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!