1-2tje: Chuck of Mart, je zegt het maar!

Dinsdag 13 november 2012

Door Peter Vroon

Amber de Wolde

Hoi Jook,

De week gaat echt supersnel en ik moet je zeggen dat ik me ook geen moment verveel. Het was weer een week waarin veel dingen gebeurden. Van Plugged tot aan de voorbereiding voor de vakantie.

Een van de mooie zaken waar je het al over had de vorige keer is het Project: Help-Portret. Alle voorbereidingen gaan goed en nu is het het moment om de mensen te gaan benaderen om op de foto te gaan op 8 december. Vanmiddag hebben we nog een overleg hierover gehad. Wat een verbondenheid van iedereen om dit project te ondersteunen.

Plugged afgelopen vrijdag was iets minder goed bezocht als de editie ervoor, maar de bands waren goed, vond ik. En ach, je hebt altijd van die azijnpissers die het niks vinden en allerhande zaken aangeven over het functioneren van de jury.
Er was iemand die mij vergeleek op Facebook  met Chuck Norris en Mart Smeets. Die combi had ik nog niet gehoord, maar moet er vreselijk om lachen dat iemand de moeite neemt om mij zo te bestempelen. Ach, eigenheid is altijd goed.
Ik ‘de Apeldoornse Chuck Norris’. Om je te bescheuren, toch? Ik heb dat stoere helemaal niet zo in me. En de arrogantie van Smeets is mij ook vreemd. Waarschijnlijk heb ik een gefrustreerde puber tijdens een van de Pluggeds te streng beoordeeld op kleding en performance.

Ik ben ook heel druk met de voorbereiding van mijn expo in januari met de ‘Lensbaby’s’. De laatste foto’s ga ik in het buitenland schieten. Robin en Dimmen zullen de expo op spectaculaire wijze openen maar dat blijft nog geheim.
Over twee weken ga ik trouwens met Dimmen, Robin en Martin Hogeboom naar Luik om een expo voor te gaan bereiden met het thema: vierluik. Dat gaan we natuurlijk doen in Luik met een flinke bodem wafels en andere heerlijkheden uit België. Ik denk dat we worden ondersteund met een whisky. Niet te veel, want dan pies ik in mijn broek. Nog een nawerking van mijn operatie van anderhalf jaar geleden.

Het ging dit keer wel veel over me zelf maar ja, dat vind ik als ‘Chuck Smeets of Mart Norris’ wel een keer lekker.

Lees ook de vorige 1-2tjes:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!