1-2’tje: De historie herhaalt zich

Woensdag 24 juni 2015

Door Peter Vroon

Amber de Wolde

Hoi Jook

Ik ken dat gevoel, dat er weken en momenten zijn dat alles door elkaar heen loopt en dat je soms moeilijk zaken op een rij kunt krijgen in emotie en energie.

Ik ben deze week weer begonnen met werken,  maar ik heb mijn vakantie prima gebruikt om bij te leren met een bepaald fotopakket. Heel leerzaam en mooi voor mij. Ik snap Photoshop niet helemaal en heb een makkelijker pakket, dat wel de Photoshop mogelijkheden heeft.

Wat ik in mijn vakantie ook niet echt gemist heb is alle Facebook verhalen. Af en toe even kijken en bijblijven wat er in Apeldoorn gebeurde. Maar weer terug in Apeldoorn geniet ik weer met volle teugen van ons mooie dorp.

Afgelopen maandag waren we als familie nog in Amsterdam bij mijn jongste dochter. Ze is 34 geworden. Dat herken jij denk ik ook wel, dat je trots bent op je kind. Ik heb dat met alle 4 de kinderen en ook met mijn kleinkinderen en de aanhang van onze kinderen. En het mooie is, dat je soms de rottigheid en de moeilijke dingen die sommige levensfasen meebrengen, ook weer snel vergeet en dat soort zaken relativeert en de mooie momenten weer ziet. En het grappige is dat ik dingen zie bij mijn oudste kleinzoon, die mijn oudste zoon ook deed. Ik vind dat geweldig  om mee te maken: de historie herhaalt zich.

Jook het leven zit vol verrassingen en hobbels. Er doorheen gaan en overleven en intens genieten hoort er allemaal bij, soms met een lach en soms ook een traan.

Ik zie je dit weekend wel weer bij de Drakenbootraces.
Liefs Peter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!