1-2’tje: er gebeurt veel in Apeldoorn

Donderdag 5 juni 2014

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde/team doorkomst Apeldoorn

Hi Peet,

Je hebt helemaal gelijk, er gebeurt ontzettend veel in Apeldoorn. Je moet het alleen wel willen zien en het op willen zoeken. Er zijn altijd klaagblagen die moeten zeuren, en die zeggen dat Apeldoorn saai is, maar die blijven er altijd. Ik probeer dat maar een beetje te negeren.

Ik heb er zelf niet zo erg veel op gelet, wat er gebeurt de laatste tijd. Mijn energie zit momenteel in mijn werk, gezin, vrienden ook, maar vooral in de Roparun. Het klopt wat je zei, ik vind het zelf ook geweldig wat we met dit team bereikt hebben. Dat burgemeester en wethouders er gewoon zijn in de nacht dat de Roparun door het stadhuis komt, dat ZOVEEL Apeldoorners, muzikanten, artiesten, entertainers, horeca, evenementenorganisatie zich belangeloos willen inzetten om van die doortocht een feest te maken. Ik ben er stil van en tegelijk laat het me stuiteren! Dit team is er één uit duizenden, met zo’n team kun je alles aan, dat wil ik hier nog wel even kwijt. Dank Josha Loth, Emile Loth, Frank Huibers, William van Luttikhuizen, Henk van der Ziel, Anita Reijerink, en Inge en Jeroen Taalman!! Fantastisch deze samenwerking. Wij hebben er alles aan gedaan om dit evenement op te zetten, maar we kunnen  er niet alleen een succes van maken. Ik sluit dan ook af met een deel van de tekst die William gisteren op Facebook deelde:

“We halen nog één keer met zijn allen alles uit de kast tijdens het Roparun evenement 2014 en daar hebben we jullie bij nodig!!! Wij vragen jullie niet om zelf te gaan hardlopen, wij vragen enkel en alleen jullie handen… Die handen hebben we nodig voor een daverend applaus. Elke keer dat er weer een team lopers voorbij komt, verdienen ze het om onder luid applaus onthaald te worden en een steun in de rug te krijgen om de strijd te leveren voor de laatste 150 kilometers.
Deze strijd leveren ze voor zichzelf maar zeker ook ter nagedachtenis aan dierbaren die zij, jullie en wij hebben verloren en om het leven van (ex) kankerpatiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Kom daarom allen op 8 juni vanaf 21.30 uur applaudisseren voor alle lopers tijdens de doorkomstnacht in het STADHUIS in Apeldoorn”

Jammer dat je er zelf niet bij bent, Peet, geniet van je vakantie met je lieve dame. Tot gauw!!

Liefs,

Jook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!