Help de bevolking van Oekraïne

1-2’tje: Ergeren als dagtaak

Woensdag 18 februari 2015

Door Vroonphoto

Amber de Wolde

Hoi Jook,

Wat een goed idee om V&d te supporten, we zijn er allemaal groot mee geworden. De aapjes die muziek maakten bij de roltrap. Ik herinner het me nog heel goed. Maar ja, de wereld verandert en ook het inkoopbeleid van ons als consument. Ikzelf heb het niet zo met Valentijnsdag. Een onnozel product van de commercie. dat mij moet aanzetten om een roos te sturen of iets anders aan een aanbidster. Nou moet ik je zeggen dat ik nooit bloemen meeneem naar huis en aan Christien geef. Maar ja, ik doe weer andere dingen wel die bloemenmannen niet doen. Ik vind het belangrijker om dagelijks een aandachtsbloem te geven aan mijn Chrisje. Althans dat probeer ik wel en lukt ook niet altijd hoor Jook.

Weet je waar ik me zo aan het ergeren ben Jook, is aan al die ondernemersclubjes die elkaar kietelen en allerhande zaken toesteken. Ik merk dat ik hier niets van moet hebben. Ik zie het bij fotografen ook. Als je tot zo’n club behoort gaan alle deuren open binnen die kring.  Ik wil daar niet bij horen. Gewoon je eigenheid houden als mens en ondernemer is het beste, lijkt me.

Geef mij maar ondernemers die uniek en een eigenheid hebben zoals bij voorbeeld Bert Klaaysen en Jeroen Reinders, maar ook de cabaretier Silvester. Dit zijn mensen met een grote passie en een warm sociaal gevoel. Trouwens het is belangrijk dat je als mens sociaal functioneert vind ik. Je hebt helaas ook mensen die sociaal spelen maar het naar mijn gevoel niet zijn. Maar goed, ik ben nu wat ongenuanceerd. Gaat wel weer over.

Liefs,

Peter

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?