1-2tje: strontvervelend

Woensdag 12 maart 2014

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde

Hi Peet,

Eindelijk is het dan gebeurd, tijdens haar verjaardag heeft Amber een nieuwe foto van ons gemaakt. Deze keer niet aan mijn keukentafel, maar aan onze tuintafel. We boffen maar met deze vroege lente. De foto laat het ook zien, fijn voorjaar, tijd voor verfrissing. Soms is het tijd om te vernieuwen. En soms is het tijd om te koesteren wat is.

Mijn stem voor de gemeenteraadsverkiezing gaat dan ook naar iemand van wie ik graag wil dat hij blijft als wethouder. Een betrokken en bevlogen man, die zijn uiterste best doet om Apeldoorn op de kaart te zetten, het goede dat hier gebeurt te stimuleren. Altijd overal positief aanwezig. Ik hou daarvan.

Ik zag je dagelijkse blip-foto op Facebook, over annoying sales. Daar erger ik me ook dood aan, je kunt nergens komen, niet op de Hoofdstraat, niet op het winkelcentrum en kennelijk dus ook op stations, of je wordt aangeklampt door iemand die je iets wil aansmeren, hetzij een politieke overtuiging, een abonnement op een krant, energiemaatschappij, goede doelen. Ook aan de telefoon houden ze weer niet op. Gek word ik er van. GA WEG en laat me met rust!!! Ik heb me maar weer aangemeld bij het bel-me-niet-register en dan alle opties gekozen. Geen goede doelen (ik doneer me overigens al suf), geen kranten, geen energiemaatschappijen, ik heb er genoeg van! Er wordt gezegd dat dat voor onbepaalde tijd is, maar de diverse instanties hebben me toch weer weten te vinden helaas. Strontvervelend inderdaad.

Je had het over tekenen van ouder worden. Laat ik daar nou op mijn 44e ook al last van hebben, ook very annoying!! Veranderende hormonen hebben vat op mij en zorgen ervoor dat mijn diabetes niet te reguleren is. Gewoon niet. Het is verschrikkelijk, ik ben mezelf gewoon niet. Gelukkig kan ik zeggen dat mijn internist en de verpleegkundige mij erg serieus nemen, dus hoop ik op een spoedige oplossing. Want een Jook die achter de geraniums zit en niet verder komt dan een boodschap doen op het winkelcentrum, dat klopt niet.

Laat die politici maar draaikonten, zoals jij het verwoordde. Ik heb mijn focus even op mijn gezondheid, tot vervelens toe zelfs, ik ben niet gewend dat alles om die diabetes draait. Hopelijk kan ik je daar snel positiever over berichten!

Liefs, Jook

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?