1-2tje: ff niks

Woensdag 18 juli 2012

Door Joke de Wolde

Joke de Wolde

Ha die Peter, ik groet jou en onze lezers deze keer vanuit een zonovergoten Zuid-Frankrijk. Heerlijk, die zon na al die regen de afgelopen maanden. Heerlijk ook: even niets. Dat was ook even nodig geloof ik, na al het gevlieg het afgelopen jaar. En ik merk dat ik het kan: zitten, lezen, beetje langs het strand wandelen, eten, drinken en slapen… En vooral bijtanken!

Het is wel jammer dat ik de opening van onze expositie in Sam Sam heb moeten missen. Bijzonder, de tiende keer dat iemand van het Gelrecollectief of wij gezamenlijk daar exposeren. Lang leve de social media, waardoor ik toch het filmpje met de speech van Anja heb kunnen zien!

Er zijn overigens meer redactieleden die aan vakantie toe waren en in het buitenland vertoeven. Een enkeling houdt de boel draaiend op dit moment! Hulde voor diegenen! En straks na onze vakanties zijn we allemaal weer fris en energiek genoeg om met nieuwe ideeën verder te gaan op de weg die we zijn ingeslagen!

Maar Peet, Apeldoorn is letterlijk en figuurlijk ver weg voor mij op dit moment. Ik schenk mezelf nog een heerlijk roseetje in (gewoon gekocht bij een marktkraam langs de kant van de weg,  maar o wat lekker) en laat de zon me nieuwe energie geven!

Ik zie je snel weer! Liefs, Joke

Het 1-2tje is een rubriek waarin Apeldoorn Direct-fotografen Peter Vroon en Joke de Wolde met elkaar in gesprek gaan en zich hardop van alles afvragen over wat er in hun ogen nu werkelijk speelt in Apeldoorn. Wees zo vrij en praat hieronder gerust, doch op respectvolle toon mee met Peter en Joke.

Lees ook de vorige 1-2tjes:

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?