Help de bevolking van Oekraïne

1-2’tje: Vrouw-de

Woensdag 4 februari 2015

Door Vroonphoto

Amber de Wolde

Hoi Jook,
Ik was helemaal diep onder de indruk van je prestatie bij de midwintermaraton in Apeldoorn. Nooit gedacht dat jij zulke hoogten kon bereiken in zo een korte tijd. Ik gunde je het ook zo van harte dat je deze medaille toonde en wat zag je er nog goed uit na zoveel kilometers. Het was net of je niet gelopen hebt. Hoe doe je dat toch? Volg je een of ander alternatieve therapie hiervoor?

Wat was het weer leuk dit weekend bij de opening van de expo van de drie dames in SamSam. Erg mooie foto’s hingen er tussen. De foto’s waren ter ondersteuning van de dichteres. Jammer dat  er geen vergrootglas bij de teksten hing. Voor de rest supermooi en gezellig.

De sneeuw waar je het over had heeft Apeldoorn niet bereikt zeg maar. De NS wel kennelijk, want ze speelden al vooraf in op het weer. Kortom uitval van treinen van en naar Apeldoorn en ook nog een complete platlegging rondom Utrecht.

Dit weekend was er ook in Gigant een weekend met een zittende concerten. Een goede stap die ze gedaan hebben. Heel relaxt. Kont dit nu door het nieuwe beleid van Guido die nu de scepter zwaait aldaar? Ik gun het hem van harte. Guido’s alterego is Herman den Blijker, de kok uit Rotterdam. Ik ben benieuwd wat voor recepten Guido ons gaat voorschotelen. O ja Jook, Martijn van Duivenboden heeft een eigen website waarin hij ons meeneemt naar de diepere zaken rondom het leven en managementstijlen. Een erg inspirerende blog schrijft hij wekelijks en deze is zeer de moeite waard om te lezen. Zo zie je maar dat het leven doorgaat. Martijn en Guido, twee stevige persoonlijkheden. De een weg van z’n plek en de ander erop. Ik gun beide mannen een mooie toekomst met hun inspiratie.

Zie ik je maandag nog op de blogavond van de Social mediaclub? Ik hoop dat Jeroen er ook is, dan kan hij me helpen met de prijsvraag over de taalfouten. Trouwens, een super mooie bril heeft Jasper. Gaaf hoor. Nou eet smakelijk van zijn lekkere maaltijden .

Liefs

Peter

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?