1-2’tje: waar een etentje al goed voor is

Woensdag 9 oktober 2013

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde

Hey Peet,

Wat een feest was het hè, het Koken voor Vrienden bij Rob Feber en Corinne Abbekerk? Je hebt mijn blog erover waarschijnlijk gelezen, ik zal het er hier verder niet meer over hebben, maar een top-avond was het! Overigens heb ik Evert de Vlaamse Reus er niet gezien. Mijn hele weekend was geslaagd, met drie vriendinnen ging ik naar Groningen. Dat is echt een leuke studentenstad. Tenminste, wat wij ervan gezien hebben. Het was voornamelijk ook heel veel praten en lachen, lunchen, eten en drinken. Het was afgelopen weekend ook nog prima terrasweer!

Je schreef dat jij sinds kort weer een (proef-)abonnement op de Stentor hebt. Ben je in hun wervingsactie getrapt? Ik had ook zo’n telefonische verkoper aan de lijn. Hij vroeg hoe ik dan dacht op de hoogte te blijven van het locale nieuws. Toen ik hem vertelde dat ik voor Apeldoorn Direct werkte, was het antwoord: “dan is het gesprek bij deze beëindigd” en hij hing direct op. Ik moest er wel om lachen moet ik zeggen, wat kinderachtig. Zou ik dan ook niet meer met onze oud-collega Randy mogen omgaan, of geen gesprek met Peter Eemsing kunnen voeren? Dat zou nogal bekrompen zijn toch? Het lijkt mij dat we allemaal naast elkaar moeten kunnen leven en ons ding doen.

De werkweek begon met een aantal kleine ergernissen. Dat heb je soms wel eens, dat er even niks vanzelf lijkt te gaan. Zo besloot het softwaresysteem op mijn werk het getrouwde deel van mijn naam weg te halen. Ik ben de hele week al bezig om mijn collega’s uit te leggen dat ik niet gescheiden ben. Bovendien was ik ineens niet meer geautoriseerd om bepaalde systemen en bestanden te benaderen. Dat is allemaal op te lossen, maar irritant is het wel. Ook irritant is dat met het verschijnen van de pepernoten in de winkels, ook de eeuwige discussie over het feit of sinterklaas nu wel of niet discriminerend is. Jeetje zeg, hebben die mensen niets anders te doen? Heb je het filmpje op internet gezien waarin de zogenaamde braboneger vertelt wat hij ervan vindt?

Vanochtend hebben we een nieuwe redacteur/blogger mogen verwelkomen, die het sportgedeelte dat we nog missen bij Apeldoorn Direct voor zijn rekening gaat nemen. Vanaf deze plek welkom Bart Lauw!! Ik heb er alle vertrouwen in dat jij daar wat moois van gaat maken. Ook een resultaat van de gesprekken die we hadden tijdens het diner bij Rob en Corinne!

Vrijdag zijn we als Apeldoorn Direct vertegenwoordigd bij Facehoek-evenement in het Zwitsel-LAB. Ik ben heel erg benieuwd naar dit evenement. Ben jij daar toevallig ook nog Peet?  Ik wens je in ieder geval een mooie week!

Liefs,

Joke

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!