1-2’tje: ze zijn er nog!!

Woensdag 21 mei 2014

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde

Hi Peet,

Je zit lekker in Kas in Turkije heerlijk creatief bezig te zijn. Dat doe je goed. Jammer dat je wel de BorrelNoodrally hebt gemist. En zelfs het filmpje niet kon downloaden in Kas. Ingeborg en ik bleken een best geoliede machine te zijn. Met cameraman Frank op de achterbank was het een supergezellige rit. En ik vond het nog niet meevallen, navigeren met een kaart zonder straatnamen en dan onderweg ook nog de letters zien te verzamelen. Een heel gepuzzel, maar wat ontzettend leuk om te doen. Tot mijn tevredenheid zijn we geëindigd boven mijn uitdager Rob Ulrich en zijn Diana.

Je spuugt op pakkenmannen die vergroeid zijn met hun telefoon. Ik ben geen pakkenman, maar ik ben wel vergroeid met mijn telefoon. Ik kan niet anders zeggen en ik schaam me er ook niet voor. Het betekent namelijk niet dat ik daarom geen aandacht heb voor een ander. Dat heb ik zeker wel. En net als jij vind ook ik echte warme aandacht belangrijk.

Daarom ben ik ook zo ontzettend blij met de medewerking die wij, Roparun-doorkomst-team, krijgen van gemeente, burgemeester & wethouders, artiesten en faciliterende bedrijven bij de doorkomst van de Roparun door het stadhuis in de nacht van 8 op 9 juni. Dat belooft de hele nacht een spektakel te worden, het dak zal er af gaan in die Pinksternacht. En echt iedereen doet alles belangeloos. Ze bestaan echt nog hoor, mensen die geld niet belangrijker vinden dan wat dan ook.

Jij komt toch ook Peet om de lopers een hart onder de riem te steken en tegelijkertijd een superfeest mee te maken?

Liefs, Jook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!