Tweede editie Lepeltje Lepeltje eind juli

Zaterdag 13 februari 2016

Door Redactie

Cultureel food festival Lepeltje Lepeltje strijkt voor de tweede keer neer in Apeldoorn. Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 juli wordt het Park Haven Centrum een bourgondisch samenkomen voor jong en oud. Naast de mobiele keukens met de heerlijkste gerechten spelen er bands en DJ’s, is er een markt met ambachtelijke producten en zijn er leuke activiteiten voor kinderen. De toegang is zoals altijd helemaal gratis.

ETEN
Op Lepeltje Lepeltje staan geen gewone eetkramen, maar mobiele keukens uit het gehele land, aangevuld met lokale smaakmakers uit Apeldoorn. Het eten is divers; van malse spareribs tot oesters, van vrolijke cupcakes tot ijs en alles daartussenin. Daarnaast worden er heerlijke (speciaal)bieren en wijnen geserveerd.

CULTUUR
Naast heerlijk eten zijn bands, DJ’s en een kinderprogramma de grote smaakmakers van het festival. De tofste artiesten uit de omgeving worden een podium geboden. Voor kinderen zijn er veel leuke activiteiten zoals kindertheater, yoga, kinderkookworkshops en nog heel veel meer.

MARKT
Op de markt zijn allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Er worden mooie, eerlijke waren verkocht door marktkramers met passie en liefde voor hun producten.

MEEDOEN?
Lepeltje Lepeltje is er voor en door de stad. De organisatie is vanaf heden op zoek naar Apeldoornse keukens, muzikanten en marktkramers. Dus heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Wil je met jouw restaurant laten zien aan Apeldoorn wat je in huis hebt? Of zit je in een toffe band waarvan Apeldoorn het verdient om jouw te mogen horen? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com.

Lepeltje Lepeltje is een rondreizend cultureel foodfestival. Dit jaar zijn er maar liefst acht edities door heel Nederland waaronder in Amersfoort, Apeldoorn, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Zwolle en muziekfestival Mysteryland.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!