2017 nu al topjaar voor Joji Na

Donderdag 16 februari 2017

Door David Levie

Wout Jan Balhuizen

Na reclame te hebben gemaakt voor het shampoo-merk Andrélon verschijnt Joji Na opnieuw in een commercial. De Apeldoornse acteur, die de theaterpoot bestiert van Tim Koldenhof Producties, is met zijn spot in maar liefst 18 landen te zien. Contractueel mag hij nu nog niets zeggen over het product waarvoor hij reclame maakt, maar dat hij een lucratief contract heeft getekend staat als een paal boven water.

Ook is Joji (28) binnenkort te zien op tv in een aantal gastrollen waaronder een thriller. Wie hem wil zien spelen in het theater moet daarvoor deze zomer naar Moskou. Een tournee naar Barcelona met de cast van De Stille Kracht moest hij afgelopen zomer wegens drukke werkzaamheden voor zijn bedrijf aan de Vlijtseweg aan zich voorbij laten gaan. Voor de Russische hoofdstad is hij wel beschikbaar. Dan ligt het werk in Apeldoorn even stil.

Een uitgebreid interview met Apeldoorns meest succesvolle acteur is morgen, vrijdag 17 februari, bij ons te lezen. Na gaat onder meer in op de toekomst van het theater-, evenementen- en productiebedrijf op het Zwitsal-terrein dat hij samen met zijn zakelijke partner Tim Koldenhof runt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!