2GetThere in Apeldoorn

Donderdag 13 december 2018

Door Redactie

2GetThere

„Wat voor opleiding moet ik doen? Wat vind ik nu echt leuk? Of zal ik meteen gaan werken en lekker geld verdienen?”

Het zijn vragen die veel jongeren bezighouden, omdat ze er geen antwoord op weten. Het kan erg lastig zijn als je niet weet wat je met je leven, je toekomst wil. Voor deze jongeren is er nu de mogelijkheid om een gratis coach van 2GetThere in te schakelen.

Deze ervaringsdeskundige jongerencoaches helpen jou om na te denken en keuzes te maken over de toekomst. Het contact met de coaches verloopt heel informeel, vaak via whatsapp. En omdat 2GetThere geen kantoor heeft, spreken de coaches met je af op locaties naar keuze. Dit kan uiteenlopen van een café tot een bankje in het park, of bij jou thuis. Je kiest zelf de coach waarvan je denkt dat die het beste bij jou past.

Het is hard nodig dat 2GetThere naar Apeldoorn komt; de schooluitval is hier hoog. Op het ROC en de middelbare scholen is het aantal vroegtijdig schoolverlaters nog altijd te groot. Om dit probleem aan te pakken, heeft de gemeente 2GetThere ingeschakeld.

Bekijk hieronder de interviews met twee van de 2GetThere coaches, om een idee te krijgen of de aanpak bij jou (of je kind) past.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Onderwijs

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!