Help de bevolking van Oekraïne

4daagse Apeldoorn zoekt vrijwilligers voor EHBO of Massage

Woensdag 8 juni 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

De Stichting ‘Cantharel 4daagse Apeldoorn’ organiseert jaarlijks 4-daagse wandeltochten in de maand juli. Nadat 2 jaar lang dit evenement geen doorgang heeft kunnen vinden zijn ze verheugd de editie van dit jaar, (12 t/m 15 juli) weer te kunnen organiseren. Een evenement van deze omvang kan niet georganiseerd worden zonder de hulp van vele vrijwilligers.

Als onderdeel van de organisatie is ook de Medische Dienst op zoek naar vrijwilligers die hun bijdrage willen leveren om de wandelaars een fysiek onbezorgde week te kunnen bezorgen.

Hiervoor zoeken zij:

EHBO-ers: met een geldige kwalificatie van het Rode of Oranje Kruis bij voorkeur met de aantekening ‘wandel letsels; .

Masseurs: bij voorkeur met kwalificatie NGS, ESPO, NESPG of NESM (aantekening blessurepreventie is een pré)

De medische hulpverlening vindt plaats bij de locatie van start en finish bij voetbalvereniging Victoria-Boys alsmede op hulpposten langs de routes.

Meer informatie?
Spreekt deelname als vrijwilliger medische dienst je aan, ben je woonachtig in de regio Apeldoorn en ben je minimaal 2 dagdelen in die week beschikbaar? Meld je dan aan of vraag nadere informatie via: 4daagse Apeldoorn | Apeldoorn Pakt Aan

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581.
Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl  

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

Elke maandag ons nieuws in de mail?