ACEC gaat buiten de lokale grenzen: Arnhem

Maandag 4 april 2016

Door StrangeArt

Het Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur komt met een groep Apeldoornse kunstenaars naar VM23 te Arnhem, Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 23.  Beschouw het als een tegenbezoek na de tentoonstelling ANIMA van Arnhemse kunstenaars in ACEC.
De kunstenaars die meedoen hebben een band met ACEC, zij zijn in de afgelopen jaren met hun werk  in de een of andere vorm hier te zien geweest.  Het is een actieve en veelkleurige kunstenaarsgemeenschap.
Daarnaast is er ook een artistieke verwantschap, zij hanteren een heldere beeldtaal en het werk is sterk persoonlijk en herkenbaar.

Het is de eerste keer dat onder verantwoordelijkheid van ACEC een tentoonstelling op een andere locatie wordt gemaakt. De opening is zondag 10 april om 15.00 uur. De tentoonstelling duurt tot en met 1 mei. Openingstijden zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur

Ferry Staverman, Vincent Rijnbende, Fred Anvelink, Theo Semeijn, Rene Ellenbroek, Camiel Andriessen, Cees Andriessen, Wytske Averink , Jasper van der Graaf, Nicolette de Klerk, Marije Vermeulen, Pier Pennings, Anke Land, Bas Fontein.

De foto: werk van Camiel Andriessen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

ACEC

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!