Actiegroep: euthanasie verzoek PvdA

Dinsdag 14 oktober 2014

Door StrangeArt

© StrangeArt

Het gaat slecht met de PvdA. Men heeft zich vervreemd van de omgeving. Er is steeds minder empatisch vermogen. Fysiologisch (intern) werken alle organen niet meer met elkaar samen. Er zijn afstotingsverschijnselen en het lichaam raakt in verval. Kortom, er is sprake van ondraaglijk leiden. Reden voor een actiegroep om een euthanasie verzoek in te dienen. Dit verzoek is voorgelegd aan Emeritus Prof. Dr. Ir De Kwaadste Niet, een nationaal erkende specialist in de discipline palliatieve zorg.
Na ampele overwegingen kwam de professor tot de conclusie dat een euthanasie verzoek een grote kans van slagen heeft, immers:

  • Er moet sprake zijn van uitzichtloos en ondraaglijk lijden
  • de patiënt is geïnformeerd over de situatie waarin deze zich bevindt en over diens vooruitzichten;
  • De patiënt is tot de overtuiging komen dat er voor de situatie waarin deze zich bevindt geen redelijke andere oplossing is.

Discussie was er nog over het tijdstip van de euthanasie. De Prof. suggereerde een tijdstip ruim voor de Provinciale verkiezingen, alleen dan wordt de PvdA gered van volledige aftakeling. Wilt u zich aansluiten bij de actiegroep, stuur dan een mail naar:  PvdA.IsOverbodig.Geworden@BreekGeenVerkiezingBeloften.nl

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!