ADHD-er. ( Mag ik er zijn?)

Maandag 18 oktober 2010

Door Ragrenner

Tot mijn genoegen kreeg ik gisteravond dat predicaat weer aangeleund. Ja ja, aangeleund want blijkbaar “veroorzaak” ik zodanig veel tumult dat er altijd mensen komen aanleunen! Lees; Als hij het durft/doet, dan wil ik ook! Ik beschouw mijzelve dientengevolge als grensverleggend!
Er was namelijk weer de maandelijkse Borrelnood dit keer in de Nettenfabriek We “mochten” op vier opgehangen doeken onze creativiteit botvieren met kwasten en spuitbussen! Edoch, als de ene klaar was ging de volgende er over heen kalken! Vrees dat de organisatie bedoelde dat “we” elkaar zouden aanvullen, maar neen, gewoon huppie, er overheen dus! (Moet je als Grafittikunstenaar eens proberen!)
Tsja, dan ga ik buiten de kaders opereren, je bent creatief of niet! Eerst ben ik buiten de lijntjes gaan kwasten en spuiten, draaide vervolgens de doeken om en begon opnieuw! Samen met G., mijn sinds gisteren al éénjarige vriend, maakten wij een één tweetje op de achterkant van het gelijk! Geen hond die er nog overheen durfde! Maar ja, grenzeloos als een ADHD-er kan zijn kwastte ik daarna op het beton van de vloer een tekstballon: “ik ben zo gek met mij”! En G, de schat kleurde het rood in! En dan ben ik echt los! Ik kwastte vrolijk door, pijlen richting de uitgang! Was bij de deur net met de tekst “Ik ben zo thuis schat” bezig, word ik gestoord (huh?) door een ordebewaarder(!) die mij sommeerde te stoppen. Er stond net IK BE… Heb nog gesmeekt of ik in ieder geval de N er nog achter mocht zetten. Maar neen, ik mocht niet zijn, snik!

Maar wel weer een hele toffe Borrelnood, bedankt allemaal!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!