Albert Heijn Eglantier heropent haar deuren

Maandag 19 juni 2023

Door Redactie

Na een omvangrijke renovatie werd afgelopen vrijdag de Albert Heijn aan de Eglantier in Apeldoorn vol vreugde heropend. Medewerker Aad van der Starre en supermarktmanager Johanna Zoet kregen samen de eer om het lint door te knippen, waarmee de heropening officieel werd gemaakt.

Groen en gastvrij

De vernieuwde supermarkt is niet alleen iets groter, maar ook veel energiezuiniger. Overal in de winkel hangt ledverlichting en met de restwarmte van de koelingen wordt de winkel verwarmd. Bovendien is de winkel volledig gasvrij. Zoet sprak haar trots uit over de transformatie: “Onze winkel is een klein beetje groter geworden en alles is vernieuwd. Maar de gezellige sfeer, daar verandert natuurlijk niets aan!”

Steun voor de voedselbank

Vlak voor de verbouwing toonde Albert Heijn Eglantier haar maatschappelijke betrokkenheid door de resterende voorraad vers en diepvriesproducten ter waarde van zo’n €6.000 te schenken aan de lokale voedselbank. “Heel fijn dat deze producten zo goed zijn terechtgekomen”, aldus de supermarktmanager.

Openingsuren en parkeergelegenheid

Albert Heijn Eglantier is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Klanten kunnen de eerste twee uur gratis parkeren in de parkeergarage en ook parkeren in de parkeerplekken op straat is gratis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!