Albert Heijn Ugchelen gaat 10 dagen dicht voor verbouwing

Donderdag 10 november 2022

Door Nikki Vredenberg

Vrijdag 18 november sluit de Albert Heijn in Ugchelen om 21:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel van ondernemer Pedro van den Heuvel krijgt een uitbouw en is straks voorzien van het nieuwste concept van Albert Heijn.

Groter en verser

De Albert Heijn aan de Molecatenlaan 30 in Ugchelen is straks zo’n 1.700 vierkante meter groot met een entree met veel daglicht. De supermarkt wordt voorzien van brede gangpaden en een overzichtelijke indeling. Op het versplein komt een dry misting systeem dat groente en fruit beter op temperatuur houdt waardoor de producten langer vers blijven. Ook hangen er straks grote beeldschermen door de winkel die inspiratie bieden over seizoensproducten en recepten. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid tot tien en er komt een Gall & Gall in het pand.

6.000 keer meer keuze

Klanten vinden straks bij Albert Heijn Ugchelen een veel groter assortiment. “Dan hebben we zo’n 6.000 producten meer dan nu”, zegt Pedro van den Heuvel trots. Vooral de verse producten nemen in soorten en in aantallen toe. Er komen onder andere veel meer verspakketten en maaltijden. Ook krijgen klanten een uitgebreidere keuze uit vleeswaren, kaas, delicatessen, tapas, brood en gebak. In de nieuwe winkel vind je ook bekende producten zoals het ijs van IJskaffee de Kei, bloemen en planten.

Openingsfeest

Dinsdag 29 november om 11:00 uur gaat Albert Heijn Ugchelen weer open. Iedereen is welkom tijdens het openingsfeest met veel proeverijen en de bekende, levensgrote hamster.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!