Apeldoorn Bootcamp: vrijheid om buiten actief te zijn

Donderdag 1 maart 2012

Door advertorial

Vanaf 1 maart kan je iedere week bootcamptrainingen volgen in Apeldoorn. Bootcamp is het nieuwe fitness waar de accenten van de workouts vooral liggen op het afvallen, maar ook het vergroten van kracht, snelheid, conditie enz. De bootcamptrainingen in Apeldoorn worden georganiseerd door Apeldoorn Bootcamp, een initiatief van Veluwe Buitensport.

Apeldoorn Bootcamp biedt bootcampmogelijkheden op allerlei verschillende niveaus. Bootcamp doe je vooral wanneer je zelf zin hebt en wanneer jij echt tijd hebt. Wil je ’s ochtends, ’s middags en/of ’s avonds: je hebt de vrijheid om jouw bootcampprogramma geheel in te richten zoals je zelf wilt.

Buiten deze vrijheid is het ook nog eens volop genieten van de buitenlucht en de natuur. Of je nu in een les alleen bent of met een groep, is het goed weer of slecht weer: de lessen gaan altijd door. Alle begeleiders zijn speciaal opgeleid en hebben allen een landelijk erkende Bootcamp Certificaat. De oefeningen worden aangepast aan het niveau van de deelnemer(s), de intensiteit kan per individu verschillen. Daardoor kan je toch samen trainen, maar doet de één bijvoorbeeld veel meer sit-ups dan de ander.

Het belangrijkste is vooral dat je op een leuke, actieve manier bezig kan zijn met sporten in de buitenlucht. Het is onderdoor, overheen, springen, rennen, klimmen… Je bent continue actief bezig en naast diverse elementen van Veluwe Buitensport, maak je ook gebruik van de attributen die de omgeving of de natuur je geeft.

Tot slot zit alle vrijheid in het betaalsysteem. Je koopt online credits op de site van Apeldoorn Bootcamp:

1 credit is gelijk aan 1 bootcamptraining:

  •           1 credit € 6,-
  •           2 tot 10 credits € 5,- per stuk
  •           10 credits of meer € 4,50 per stuk

Deze credits en abonnementen kun je op alle locaties en tijdstippen gebruiken. Je kunt bootcampen voor € 15,- per maand! Als je voor de eerste van de maand betaalt, kan je gewoon meedoen. Lekker simpel en geen contract met kleine lettertjes.

Weet je nog niet of bootcamptraining echt wat voor je is? Geef je dan op voor een eerste proefles op de locatie van jouw keuze. Een proefles is gratis.

Meer informatie over Apeldoorn Bootcamp, kijk dan op: www.apeldoornbootcamp.com

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!