Apeldoorn Direct poll goede graadmeter?

Dinsdag 2 maart 2010

Door Stadsmens

Enige tijd geleden is er een poll geplaatst op Apeldoorn Direct met de vraag: Waar stem jij op? Met deze poll is geprobeerd een indruk te krijgen van de uitslag van de gemeenteraadsverkiezing van 3 maart.

Al vrijwel vanaf het begin stond Leefbaar Apeldoorn aan kop en die voorsprong heeft deze lokale partij weten te behouden. Met 27% van de stemmen op de avond voor de verkiezingen staan zij aan kop. Op plaats 2 is geëindigd D66 met 22% van de stemmen en op de derde plaats VVD met 12% van de stemmen. De uitslag is daardoor erg afwijkend van de huidige zetelverdeling in de Apeldoornse gemeenteraad. Nu is deze poll niet in heel grote getale ingevuld en dus niet geheel representatief , toch is de redactie van Apeldoorn Direct benieuwd in hoeverre deze uitslag overeen zal komen met de werkelijke uitslag. Laat op de avond van 3 maart zullen we het weten. Voor betrokken en liefhebbers is het stadhuis op de avond van 3 maart open om het allemaal live mee te maken.

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?