Apeldoorn en ’t Proefstraatje smaken naar meer

Vrijdag 2 december 2011

Door Redactie

De gezamenlijke horeca in de Van Kinsbergenstraat, in de volksmond beter bekend als ’t Proefstraatje’, staan stil bij de donkere doch sfeervolle dagen voor kerst. Tijdens de koopavonden in december loont het de moeite om Apeldoorns gezelligste horecastraat (de Van Kinsbergenstraat telt 2 café’s en 11 restaurants) opnieuw te bezoeken. Na het succes van de eerste editie van ’t Proefstraatje preuvenement op 19 mei jl. pakken de ondernemers nu uit met TASTY-DECEMBER!.

Een voorproefje van de feestdagen staat u te wachten. Flaneer over de rode loper en geniet van een originele decembersfeer. Er klinkt kerstmuziek door de straat, er staan kerstbomen opgesteld, alle bedrijven zijn feestelijk verlicht en er wordt soep, glühwein en warme chocola uitgedeeld (zolang de voorraad strekt).
TASTY-DECEMBER biedt nog meer: elke avond vinden er speciale optredens plaats, er staan een aantal kerstkramen en in café Williams kunt u kijken naar een impressie van het eerste preuvenement van ’t Proefstraatje.

Tevens kunt u iets lekkers kopen bij één van de kraampjes of bij de paar restaurants die ook buiten voor u koken. De activiteiten vinden plaats op donderdag 1 december, vrijdag 2 december, donderdag 8 december, donderdag 15 december, woensdag 21 december, donderdag 22 december en vrijdag 23 december vanaf 17:00 uur.

’t Proefstraatje verdient haar naam doordat de Van Kinsbergenstraat zich kenmerkt door een grote verscheidenheid aan horecabedrijven, van Japans restaurant tot een Zuid-Amerikaanse eetgelegenheid. Op de website van ’t Proefstraatje, www.tproefstraatje.nl , is het TASTY-DECEMBER programma te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Horeca

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!