Apeldoorn Photo opent tweede aanmeldronde voor groot Fotofestival

Dinsdag 23 mei 2023

Door Redactie

Apeldoorn Photo kondigt de opening aan van de tweede aanmeldronde voor het grootste Fotofestival van Apeldoorn en omgeving. Fotografen kunnen laten weten deel te willen nemen aan het Fotofestival. Dit jaar staat het festival in het teken van het thema: “jij en de elementen”.

Een tweede aanmeldronde

Vanwege de overweldigende belangstelling in voorgaande jaren, heeft de organisatie besloten om dit jaar twee aanmeldrondes te hanteren. De eerste aanmeldronde liep van 3 april tot en met 14 mei. De tweede aanmeldronde is geopend sinds 22 mei en blijft beschikbaar tot medio juni. Jeffrey de Grijs, voorzitter van Apeldoorn Photo, legt uit: “Op deze manier kunnen wij de fotografen die zich al hebben aangemeld snel van dienst zijn, terwijl we tegelijkertijd de mogelijkheid bieden om extra aanmeldingen te accepteren.”

Thema Fotofestival 2023: Jij en de elementen

Aarde, water, lucht en vuur – waaruit besta jij? Wat draag je mee? En waar ga jij naartoe? De omgeving verandert constant onder invloed van de elementen en de mens. Landschappen, klimaat, technologie, de mensen om ons heen – alles is in beweging. Wij groeien, ontwikkelen en passen ons aan deze veranderingen aan. Onze geschiedenis bepaalt wie wij zijn als mens, en jouw geschiedenis bepaalt wie jij bent als individu.

Deelnemen aan het Fotofestival

Jouw geschiedenis is tot op de dag van vandaag voelbaar en zichtbaar in jouw verhalen. Welke elementen hebben jou gevormd tot wie je nu bent? Deel je grote verhaal met Apeldoorn Photo, door middel van fotografie en/of film. Laat de organisatie via een e-mail weten dat je wilt deelnemen aan het Fotofestival. Als je nog geen idee hebt hoe je jouw verhaal wilt vertellen, hoe groot je expositie zal zijn en waar je deze tentoon wilt stellen, is dat geen probleem. Na je aanmelding onderzoek je samen met de organisatie wat de mogelijkheden zijn en hoe je jouw verhaal het beste kunt presenteren aan de stad en de wereld.

Aanmelden voor deelname aan het Fotofestival is mogelijk tot en met 11 juni 2023. Stuur een e-mail naar info@apeldoorn.photo.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!