Apeldoorn sufkut city. Kleinkunst heh? HELP!

Woensdag 12 mei 2010

Door Ragrenner

Tsja, boude uitspraak. In april j.l. heb ik na tien jaar een “comeback” gemaakt met een cabaretprogramma “Gewoon Gelul” in de SamSam, ontstaan uit een gesprek met Anja Slotboom, eigenaresse van de uitspanning. Ik stelde voor een open “kleinKUNST” podium te beginnen in het “kerkje” met vier a vijf korte acts per avond, hapje en drankje erbij en een korte pauze.
Het gesprek draaide uit op het idee dat ikzelf dan maar eens moest laten zien dat ik de tent  vol zou krijgen voor een dergelijk initiatief, want “de Apeldoorner” zou niet “in” zijn voor dat soort gein! Moet je net tegen mij zeggen. Twee keer was de tent redelijk vol en de reacties veelal lovend.

Maar daar gaat het verder niet om. Ik heb een blanco kaart gekregen om in september te starten met een nieuw open podium “De Baarmoeder”! De plek waar het moet ontstaan en groeien! Ik denk dat er veel talent is in Apeldoorn op dit gebied maar dat er domweg geen gelegenheid is, drempelvrees bestaat of een “ik ben niet goed genoeg” gevoel om de stap tot dit soort vermaak te zetten.

Dus!

Om het tot een succes te maken doe ik hier een oproep.
Kleinkunst is een breed begrip! Grappen maken, verhalen vertellen, goochelen terwijl je viool speelt, jongleren voor ouderen, zittend komedieren, liedjeszingen,  putpratend schizofreneren en je van je beste kant laten zien, dichtend blikopenen, of badend in het zweet je nachtmerrie uitbeelden . Al speel je op je poot, maakt niet uit, iedereen kan wat, kom dat dan ook doen in “De Baarmoeder”, een warme omgeving voor een roemvol kwartier!

Mail voor meer informatie naar info@ragrenner.nl en ik trek je over de streep! (foto: Peter Vroon)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!