Auto met geweld gestolen, drie mannen aangehouden

Maandag 10 september 2012

Door Redactie

De politie heeft proces-verbaal opgemaakt tegen drie mannen die in de nacht van donderdag op vrijdag 7 september een auto hebben gestolen in Apeldoorn. De eigenaar stond te tanken. Hij werd aangesproken en vervolgens mishandeld. De daders gingen er met zijn auto vandoor. Later is het drietal aangehouden in Utrecht.

Het incident heeft zich rond 00:15 uur voorgedaan. De auto-eigenaar stond te tanken bij een tankstation aan de Arnhemseweg in Apeldoorn. Hij werd aangesproken door een onbekende man. Vervolgens is hij door een andere man mishandeld. Hij zag dat de mannen er daarna met zijn auto vandoor gingen richting de Laan van Malkenschoten.

Onderzoek

Gealarmeerde agenten kwamen ter plaatse en hebben een onderzoek ingesteld. Het kenteken van de auto is als gestolen in de politiesystemen geregistreerd. Uit het eerste onderzoek bleek dat er drie mannen bij de diefstal betrokken waren.

Auto reed in Utrecht

Enkele uren later zagen Utrechtse agenten de auto rijden. Toen zij het kenteken controleerden, bleek het om de gestolen auto te gaan. De drie inzittenden, twee Apeldoorners van 27 en 50 jaar, en een 35-jarige man uit Rotterdam, zijn aangehouden. Zij zijn voor nader verhoor ingesloten. De auto wordt aan de rechtmatige eigenaar teruggeven.

In bewaring

Maandagmorgen 10 september zijn de mannen voorgeleid bij de rechter-commissaris en in bewaring gesteld.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!