Auto over de kop op A1 bij Ugchelen

Donderdag 6 september 2012

Door Niels Damstra

Niels Damstra

APELDOORN – Vanochtend is er op de A1 bij Apeldoorn een auto door nog onbekende oorzaak over de kop geslagen. In de auto zaten twee vrouwen en twee hele jonge kinderen. De vrouwen zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De kinderen zijn vermoedelijk ongedeerd gebleven, maar zijn ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. In de auto werden ook twee honden vervoerd, hiervoor kwam de dierenambulance ter plaatse.

De auto reed rond 10.40 uur over de A1 in de richting van Deventer. Ter hoogte van de parkeerplaats Bruggelen raakte de auto door onbekende oorzaak in de berm, waarna deze over de kop sloeg. Één van de vrouwen zat bekneld en is door de brandweer uit de auto bevrijd. Beide vrouwen zijn met de kinderen overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouwen waren wel aanspreekbaar, verdere details over hun letsel is niet bekend. De honden zijn opgevangen door een dierenambulance. Of de dieren gewond zijn geraakt is nog niet duidelijk.

De Verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. Door het ongeval ontstond er enige tijd een file op de A1. Beide rijstroken werden afgesloten en het verkeer werd omgeleid via parkeerplaats Bruggelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!