Bad Trip

Zondag 10 maart 2013

Door StrangeArt

Tijdens mijn straatfotografie doe je soms contacten op waarbij het onverstandig is om je privé adres te geven. Over mijn avatarnaam StrangeArt en het bijbehorende e-mail adres strangeart@xs4all.nl doe ik niet geheimzinnig. Een mij bekende bewoner van Omnizorg houdt mij regelmatig op de hoogte van zijn wel en wee. Onderstaande e-mail (met fictieve naam en na verwijdering van tot de persoon herleidbare gegevens) wil ik u niet onthouden.
NB: De mail was geschreven in perfect Engels, eerder ontving ik een mail in perfect Duits.

Ik kan u verzekeren dat de charitatieve gezondheidszorg voor daklozen en vluchtelingen gratis en goed geregeld is. Zoals ook voor mij, iemand die nog steeds op zoek is naar een glimp van een overleden dierbare.

Het snot uit mijn rechter neusgat is meestal transparant en het snot uit mijn linker neusgat is minder transparant. Het is ook meer lichtgroen en ruikt zeer onfris. Dat is nou eenmaal mijn ziekte. Ook heb ik soms last van krampen in mijn taille, aan de linkerkant, de voorzijde.
Ook lijkt het alsof er een rubberen of loden kogel, kleiner dan een pingpongbal ergens in mijn buik zit. Ook ben ik niet in staat te schijten, dat komt waarschijnlijk door de steak die we aten te “all you can eat”, in Apeldoorn, Nederland.

Ik hoop dat ik snel zal herstellen van deze “bad trip”. Ondertussen kunt u gewoon genieten van uw maaltijden, en zie ik jullie allemaal later vandaag, hopelijk onder betere omstandigheden.

Willem Jansen, Burger service nummer 123456789

Morgen mail ik terug met de vraag hoe het nu verder met Willem gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!