Help de bevolking van Oekraïne

Basisschool Seb@stiaan verwelkomt 150ste leerling

Maandag 5 januari 2015

Door Redactie

Basisschool Seb@stiaan heeft vanmorgen de 150ste leerling verwelkomd: Dylano Jonker. De vierjarige werd even extra in het zonnetje gezet op zijn eerste schooldag door locatiedirecteur Jantien Versteeg. Dylano kreeg een mooie rugzak en een mooi prentenboek over allemaal verschillende voertuigen.

Basisschool Seb@stiaan is gevestigd in dokZuid. Het aantal leerlingen van de school is sinds de verhuizing naar dit wijkcentrum in 2009 hard gegroeid. De school besteedt veel aandacht aan ICT. Alle lokalen beschikken over een digitaal schoolbord en leerlingen werken regelmatig met laptops en iPads. In groep 1 maken kinderen al kennis met ICT en typen ze hun eerste woordjes in Word. Uiteindelijk heeft een computer voor leerlingen in groep 8 weinig geheimen: ze bouwen dan hun eigen website en maken flitsende powerpoint-presentaties.

Omdat Engels een steeds grotere rol speelt in vervolgopleidingen en in het bedrijfsleven krijgen alle leerlingen van de Seb@stiaan Engels. In groep 1 starten de leerlingen al spelenderwijs door het zingen van Engelse liedjes en het spelen van Engelse spelletjes.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?