Bejaarde vrouw slachtoffer van babbeltruc

Zondag 26 oktober 2014

Door Redactie

Joke de Wolde

Een bejaarde vrouw, een bewoonster van een appartementencomplex aan de Loolaan in Apeldoorn, is zaterdag 25 oktober rond 14.30 uur slachtoffer geworden van een babbeltruc. De daders gingen er onder andere met geld vandoor.

Op zaterdag 25 oktober rond 14.30 uur werd er bij de woning in het appartementencomplex aan de Loolaan in Apeldoorn aangebeld. De verdachte, een vrouw, die aan de deur staat doet zich voor als toekomstige buurvrouw. De vrouw zegt dat zij met haar oma in het appartement naast het appartement van de bewoonster gaat wonen. Vervolgens vraagt de verdachte of zij even binnen naar de afvoer mag kijken omdat zij daar in het andere appartement problemen mee heeft, en weet zich zo binnen te praten. Als de bewoonster even later in een andere kamer van haar woning kijkt blijkt dat er contact geld is weggenomen.

Signalement

De politie doet onderzoek naar deze diefstal en is op zoek naar de daders. Het gaat om een vrouw van ongeveer 40-45 jaar, normaal postuur, half lang donker krullend haar, droeg een zwarte jas en sprak gebrekkig Nederlands. De vrouw kwam samen met een man het complex binnen. Een man met getinte huidskleur, ongeveer 40 jaar, sprak gebrekkig Nederlands, ongeschoren, droeg donkere kleding en een pet zonder cap.

Getuigen

De politie vraagt getuigen om contact op te nemen via 0900-8844.

Bron: Politie.nl | Laatste update: 26-10-2014 | 13:09

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?