Bekende Apeldoorners hebben eindelijk een soap

Zaterdag 9 januari 2016

Door Redactie

Op een nieuwjaarsreceptie deze week vertelde één van de initiatiefnemers van www.puntig055.nl over deze nieuwe website. Deze nieuwe site presenteert de komende maanden een soapserie over de lotgevallen van ‘Bekende Apeldoorners’. Enkele citaten uit dit gesprek:

We willen op een prikkelende manier bekende Apeldoorners een gezicht geven; laten zien hoe wij tegen hen aankijken; de serie speelt zich af in het centrum van Apeldoorn en eindigt op de startdag van die nutteloze, geldverslindende Giro. De komende weken en maanden verschijnt op zaterdag steeds weer een nieuwe aflevering over een aantal bekende Apeldoorners.

De serie wordt geschreven door vijf vrienden en voorzien van luchtige tekeningen en/of cartoons. We hopen de soapserie te bundelen in een boekje en tijdens de Giro te presenteren aan de Apeldoornse bevolking”

Na thuiskomst nieuwsgierig geworden, meteen even gekeken; het eerste verhaal staat erop: het gaat over de lotgevallen van Sjef Hamburger:

Al die feestelijkheden en gezellige verplichtingen kunnen hem inmiddels wel een beetje gestolen worden. Als burgervader leid je een geleefd maar eenzaam leven. En straks mag hij weer op komen draven en de menigte toespreken. Op het podium, onder de klok die de laatste minuten van het jaar wegtikt. Sjef Hamburger is nu ruim drie jaar burgemeester van Apeldoorn en het gaat hem goed af. Eigenlijk net als al die jaren ervoor dat hij ook al aan het pluche vastgeplakt zat. Maar een beetje lonely at the top, ja, dat is het wel.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de link www.puntig055.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!