Beoordeel een reactie op relevantie

Woensdag 5 september 2012

Door Redactie

Apeldoorn Direct is continue in ontwikkeling. Steeds weer proberen we bij Apeldoorn Direct met een team van professionals en veel vrijwilligers beter in te spelen op de wensen van onze lezers.

Relevante reacties

De meest recente ontwikkeling die Apeldoorn Direct heeft toegevoegd, is een relevantie knopje rechts onderaan bij de reactie van een voorganger. Soms lijkt een reactie ongepast of voelt hij vervelend. Als je als lezer vindt dat een reactie in jouw ogen niet relevant of ongepast is met betrekking tot het topic, kan je dat door middel van het relevantieknopje kenbaar maken. Door met je muis erop te staan krijg je een keuze of je een reactie relevant vindt of niet.

Bij 3 negatieve relevantie reacties krijgt de redactie een melding dat het gesprek mogelijk uit de hand loopt, dat het off-topic is of dat er misschien te hard op de man wordt gespeeld. Bij 5 negatieve stemmen wordt de reactie gezien als ongepast met verwijdering tot gevolg. De redactie kijkt vervolgens in alle rust of de verwijdering terecht is t.o.v. de huisregels van Apeldoorn Direct. Indien dit niet het geval is, wordt de reactie alsnog getoond. Mochten reacties geheel off-topic zijn of is de discussie wat de redactie betreft “klaar”, dan kan de redactie bepalen om de discussie te sluiten. Er is dan wellicht genoeg voeding in de reacties voor een nieuw blog.

Ondernemend Apeldoorn meer in beeld

En we blijven door ontwikkelen. Ondertussen hebben we achter de schermen bij Apeldoorn Direct hard gewerkt aan het neerzetten van een zakelijke redactie. De zakelijke redactie die nu staat, zal de komende tijd meer zakelijk nieuws uit ondernemend Apeldoorn brengen, maar ook in gesprek gaan met inspirerende Apeldoornse ondernemers en bedrijven die net starten. Denkt u een inspirerende of innovatieve ondernemer te kennen, of kent u een starter die net een bijzondere onderneming is gestart in Apeldoorn, tip ons: redactie@apeldoorndirect.nl

Ideeën? Meld het ons!

Mocht je zelfs nog goede ideeën hebben om Apeldoorn Direct te verbeteren, stuur ons een bericht of laat een reactie achter. Wij wensen u vooral veel leesplezier toe op Apeldoorn Direct.nl

Samen verbinden we de stad, samen delen we het nieuws en onze meningen, samen zijn wij Apeldoorn.

Hartelijke groet namens de redactie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!