Beschuit met muisjes bij geboorte Twitterkalf

Maandag 30 maart 2015

Door Redactie

“Al was het maar een groen weiland met een paar koeien, dan zou het oude Bakkenesterrein al een beter aanzien hebben”, met deze tweet is de eerste stap gezet naar het #ParkTot2021. Henk van der Ziel (vandeRegie) zag op een dag koeien, voor een act van Circus Renaissance, grazen op het Bakkenesterrein. Zijn tweet werd direct favoriet bij Ina Comello, Ben Suurd (4U Advies & Consultancy) en Jeroen Reinders (Reinders Makelaars), ook bewoners in de Kanaalzone met uitzicht op de toen nog lelijke dissonant in een mooiste woonomgeving van Apeldoorn.

“Al moeten we zelf aan het werk, en/of de hulp inroepen van onze zakenrelaties, laten we proberen samen die dissonant een update te geven” zo gingen we als initiatiefnemers op aan de slag. Het had wat voeten in de aarde, maar met een “kruiwagen” kwamen we op het juiste spoor bij de gemeente Apeldoorn. Onze positieve bedoelingen kregen gehoor. Dachten we oorspronkelijk dat er zelfwerkzaamheid aan te pas moest komen, inmiddels is met man en macht gewerkt aan de invulling van het tijdelijk park in afwachting van eventuele definitieve (bouw)projecten in de toekomst. Achterover leunend zien we het nieuwe park en allerlei fraaie initiatieven ter plekke ontstaan en groeien. Hulde voor de gemeente Apeldoorn en Stadslab die dat in goede banen hebben geleid.

Als dank laten de initiatiefnemers van het eerste uur een Twitterkalf laten geboren in de “stal” van Ben Meuleman (Brummel Ideeënfabriek). Zodra het tot een koe is uitgegroeid zal deze haar plek krijgen in het nieuwe #ParkTot2021 en prominent aanwezig zijn tijdens de officiële opening op wellicht 13 juni.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!